Kreta och Västervik

Om en timme bär det av mot Göteborg, sen hoppar vi på flyget till kreta! Cajsa är på fotbollsläger i västervik så det lär inte hända så mycket här denna veckan. Jag håller alla mina tummar och tår för att det ska gå bra för henne, hon kan om hon vill. Nu ska jag ta och äta något och kolla igenom packningen en sista gång. Ha det så bra här hemma så hörs vi på fredag eller kanske tidigare!

/ E


En sväng i smålandsskogar


Fidde och jag körde en sväng i smånlandsskogar för någon vecka sedan.

Kossor fanns det gott om..

Fidde plockade blommor till sin mor som fyllde år. Egentligen fick jag inte säga att han plockade blommor till någon, det var visst pinsamt. Så shhh...

/ Ebba

Mitt Hjärta Blöder, jag är så svag.


Modell: jag [cajsa gunnarsson]
Fotograf: ebba gunnarsson

Har eran midsommar vart bra? min har vart jätte bra. cyklade o möte fina vänner sen bikade vi hem till mig & kollade på skräckfilm & hade det mysigt dock var inte filmen mysig. den var hemsk!
lite senare fick vi hoppa på cyklen o möta några till kååmpisar. vi spelade kubb, dansade små grodorna runt stången, satt nere vid sjön & frös & käkade chips.

om 5 dagar drar jag till västervik för att spela fotboll, uttagning till smålandslaget. kommer bli jätte kul tror jag fast jag är bara så satans nervööööös! nu ska jag ta och nana lite, puss!

Kreta om en vecka, wihuu

Om en vecka sitter jag på ett plan till Kreta, fy tusan vad härligt det ska bli! Fast lite nervös är jag allt, jag åker ju med två virrepannor, och jag är minst lika virrig...
Det går tydligen inte lagga upp några bilder här nu, hoppas det går utan problem om två veckor för då ska jag ha fyllt kameran på fina minnen som jag ska dela med mig av.

/ Ebba

Idag har jag varit ute och flygit en svängVilken gillar ni bäst?
/Ebba

Fotostipendium

Har precis vunnit ett fotostipendium på 1500kr med dessa bilderna, fy fan vad jag är förvånad och glaaad!
/ Ebba


Rastat kameran


Så var denna vecka slut och nu tar jag helg efter att ha varit på en förskola från i tisdags. Barn är roliga men det krävs en bra nypa tålamod och allt det dära. Idag var det på tiden att jag rastade kameran så jag gick ut och knäppte några pics. Ha en fin helg!
/ Ebba

En dag som arbetslösNu är den härliga studentveckan över och jag har idag upplevt min första dag som arbetslös. Men tydligen ska jag hoppa in och vikariera på ett dagis imorgon fick jag reda på alldeles nyss, och kanske nästa dag. Känns bra det här! Det är bara att halka på bananskal ibland :)


Walking in high heelsTre till
Lite fler bilder från när jag och cajsa var ute i vårat sketna torp och fotade. Mysigt är det där ute i alla falla!

/ Ebba

För jag har tagit studeeenten fy fan vad jag är bra!Tack alla för en oförglömlig dag/kväll/natt!


Student!Jesus vad längesen det var jag kollade till bloggen, skandal ju men nu ska det bli ändring på detta hönni!

Igår sprang Ebbis ut skolan så var och knäppte några pic´s på henne och massa andra glada och galna studenter :)
Nu ska jag fortsätta redigera bilder, sen dyker det väl upp flera här skulle jag tro men det återstå att se!
Vi har glömmt att lägga upp flera bilder från den senaste fotograferingen som ni ville men det fixar vi så snart som möjligt!
/ cajsutt

En bal


Endast 3 dagar kvar till studenten och det känns... konstigt, väldigt konstigt. Att aldrig mer behöva gå i skola, om jag inte vill. Sjukt. Det går i alla fall bra nu, jobb är på g och vädret är underbart. Kvällen tillbringar jag och min kompanjor (inte min kompanjor på bilden, han dricker öl på muskelrock..) som servitriser någonstans i småland.

RSS 2.0