BalIgår var det Olivia och Joels tur att gå på bal, idag är det min!!! Och min karls med såklart.

PUBRUNDA 2011

I tisdags var det pubrundan, om 4 dagar är det bal!!!! och om 11 dagar är det student!! waaaah/ Ebba


Smygtitt på dagens fotografering


/ Ebba


Hej hå vad tiden går

Hej å hå kan ni förstå att jag bara har 6 ynka dagar kvar i skolan? På tisdag är det pubrundan, tisdagen efter det är det bal och tisdagen efter det springer jag ut! Det är helt gaaalet!
Det har varit lite tomt här ett tag, men det ska det bli ändring på! Imorgon drar jag och cajsa ut i skogen för fotografering.
På återseende!
/ Ebba


Fotboll i mitt hjärta!Hulliga flickor tagga match!
Mitt team spelade match igår men jag är skadad för tillfäller, så då passade jag på att ta lite kort ;)
Kommer mer när dom spelar senare, nu ska jag hjälpa pappa att måla. Ha det bra!


SjälvporträttDet var sjukt länge sedan jag tog lite självporträtt, så efter 23 minuters prov i skolan åkte jag hem och tog lite nya. / Ebba 


Theodor


Tog kort på emelies lillebror förra veckan. Han är sjukt härlig den pojken men när jag har han i min famn så spyr han alltid på mig haha ALLTID usch han ska allt få igen när han blir stor! ;)


Påsklov i småland
 


Lite bilder från ett underbart påsklov med underbart väder och fullt upp mestadels utav tiden. Paintball, grillning x100, lasergame, go-cart, fotat moster Jennie och hennes tjocka mage och en massa mer. Hoppas ni har haft ett bra lov, eller en bra arbetsvecka. Nu en vecka efter lovet är det bara en månad kvar till balen. Dags att fixa det sista med skor, smycken, hår och allt.
/ Ebba

RSS 2.0