FJÄRIL.


Foto: Ebba Gunnarsson
Modell: Cajsa Gunnarsson

Hjortsberga - Rydaholm 3-0Igår spelade vi andra matchen för i år och vann med 3-0, woho! Nu är det mindre än en månad tills jag är med på planen, jag är redan pirrig!

/ E

En tripp till toppstugan/E

Du är den ända & den rätta.

/C

Orsa Grönklitt

Har haft en fin men insensiv kortweekend i Orsa Grönklitt med sol, brädåkning, kusinmys, bastumys, after ski, druckit öl kl. 11 på förmiddagen, ett besök i björnparken, alldels för många timmar i bilen, många skratt och nya fina minnen.

Som man brukar säga, borta bra men hemma bäst.
/ E


Årets första matchTestade på att fota fotboll med mitt 1.8/50mm, inte det lättaste då det inte går att zooma något.

Igår spelade vi årets första match (jag vet, säger vi fastän jag inte var med..) tyvärr gick det inte riktigt vägen och vi förlorade med 5-2. Snart är det dags för min come-back (för er som inte vet så skadade jag mitt korsband sommaren 09, efter många om och men blev det ingen operation så då var det rehab ca ett halv år som gällde. Sommaren 10 när jag spelade min första match small det igen och jag opererade mitt knä hösten 2010, ingen motivation och rädsla har dragit ut på det ganska länge, men nu tror jag att jag är redo att möta min rädsla igen) den 22 April gäller det. Håller tummarna och tårna att jag inte behöver genomlida samma sak igen,
det har varit jävligt tungt att inte kunna göra något man älskar.  

Inatt åker vi uppåt i landet, för några härliga dagar i Orsa.
Hasta la vista baby!
/ Ebba


ge mig sommar och sol.

haha sitter och lyssnar på markoolio "sommar och sol" man får allt lite sommar känslor..
stannade hemma idag eftersom jag hade så jävla ont i magen..
var ute och gick en timme i solen innan och gud vad skönt det var, känndes nästan som sommar :)
imorgon är det studie dag och på kvällen är det match. På torsdag åker vi och åker lite skidor i orsa och min fina pojke följer också med, underbart!

Sommarlängtan
Åh sommar du får gärna komma nu!
/ E

Ett litet hej


Tänkte bara säga hej (Hej!) och att jag lever och sådär, jobbar för fullt, är konstant trött och snörvlar alldeles för mycket. Kameran har mest legat och dammat det senaste tiden. Men det är dumt att klaga. Idag har jag och Fidde gått en lång runda i solen och försökt på oss att åka skateboard, jag lyckades stå och fidde han visade sina skillz från när han var en liten moppepojke. Och för att inte glömma, kebabsallad med. Och massa gos förstås. 
Ni får ha det så bra så hörs vi snart igen.
/ Ebba

RSS 2.0