Tisdag

Förlåt för att det är dåligt med bilder här i bloggisen, men inga nya bilder = ingen blogg. Nu i veckan har jag, bertil och ove planerat en fotoshoot. Men när den blir av återstår att se, eftersom det kommer lite jobb i klämm. Troligtvis blir det på torsdag så ni får vänta till dess! Men sålänge kan ni ju kika på lite bilder som jag tror ni inte har sett.

Walking Aimlessly


Modell: Cajsa
Foto: Ebba

Kroatien 2009

För 2 år sedan åkte vi bil till Kroatien, och vi fick verkligen uppleva det bästa av olika klimat. Skulle vi vilja se mer bilder ifrån resan?
Helgis

I helgen har vi varit ute och fart, åka bil 6 timmar, sova på hotell, vara nervösa, sjunga/spela på kusinens barndop (det gick inge vidare, det var läskigt..), äta massa mat, sova på luftmadrass, gosa med kusinis, säga hejdå och hoppa in i bilen för hemfärd.

Finaste kusinen med sina stora kusiner :)


i know what you say but you don´t have to say that anymore.

/C

1 bild 2 redigeringar


En bild med två olika redigeringar, en som Cajsa har gjort och en som jag (Ebba) har gjort. Tycker det är kul att se hur mycket redigering kan förändra en bild, utan att överredigera den. 
Vem tror ni har redigerat den till vänster/höger?

If I was your vampirePhoto/edit/make: Ebba Gunnarsson
Modell: Cajsa Gunnarsson

Allt Vi Har Är Nu.


Modell: Cajsa Gunnarsson [Jag]
Foto: Ebba Gunnarsson

En bild från dagen fotografering! :)
/C


om du va vaken skulle jag ge dig allt det där..

Hejsan läsare!
Nu är det lov och jag har bara tagit det lugnt o sånt.. Har ingen lust & blogga. Min kamera lust har gått och lagt sig någon stans, försöker hitta den. Men jag får nog fortsätta leta..
Jag har precis städat mitt rum med 1 meters kläder över hela golvet.. haha bra cajsa, bra. Snart kommer henning hit, gud vad jag Har saknat den grabben! Nu ska jag ta på mig lite kläder, vi hörs när min klickeliklick lust har komit tillbaka. PUSS
/C

RSS 2.0