3 från i sommras


Jar Of Hearts


You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
So don't come back for me
Who do you think you are?

/C

En höstdag


/ E

Och så var det snart måndag igen..


Förra helgen var det full speta, så denna helgen fick vara lugn. Eller lugn och lugn har det väl inte varit.. Trampettävling (som vi för övring kammade hem en 3:e plats på), kollat på kvalmatch, firat min låtsas morfar, varit chaufför, kollat på oth, sovit länge och det bästa av allt: Myst med lilla söta kusinen!

/ E

Nytt korsband

Idag är det ett år sedan jag opererade knät. Istället för att ligga under kniven så var jag ute och sprang i regnet, jag föredrar det sistnämnda även om det är oerhört frustrerande.


Här är några dagar senare, foten och hela benet var som en ballong och det gjorde ont.

/ E

Plocka svamp & grilla korv

För en vecka sedan var fidde och jag ute i skogen och plockade svamp, åtminstonde så skulle vi göra det. 8 kantareller och 5 timmar i skogen. Tur att jag inte gillar svamp. Grilla korv var det ända som gick bra!


Painted nails

På senaste tiden har jag fått dille på nagellack, målar om dom minst en gång i veckan och jag börjar faktiskt kunna måla hyfsat bra med vänstern. Övning ger färdighet som det heter!
Lite såhär har dom sett ut på sistonde../ E


Fears are there to be overcome/ E

Spindelnät
/ E

Hopp ifrån Göteborg
Fotboll när det är som bäst

Igår spelade Sverige mot Holland, och det var en sådan match som jag fick rysningar av! Dom gjorde det så himla bra, även fast Holland hade spelet kämpade Sverige på och det lönade sig. Och det bästa av allt, dom visade att dom klarar sig fint utan Zlatan, nästan bättre. Hursom helst, gårdagens match fick mig att tänka på våran sista match för året, det var också en sådan match som jag fick rysningar av. Det är fotboll när det är som bäst


wohoo


Igår hade vi fotbolls avslutning i min klubb och jag fick stependium, blev sjuukt förvånad!
Men gud vad bra det kändes! jag fick ett present kort på 500 rikstaler, det tackar man ju inte nej till asså! :)
/C

Göteborg II

Vi fortsatte vår lilla promenix.

Skyltar skyltar överrallt, tur var väl det annars vet man aldrig hur det skulle ha gått..

Linn var cool och sprang upp på en bro.

Gick genom en väldigt mysig skog, man kunde inte tro att vi var i en storsta.

/ E

touch the sky.


/C

lerfotboll

världens sämsta plan jag har spelat på, den va som en kohage! lera överallt och högt gräs, tur att vi fick med oss en vinst hem iaf! :)

åkte hem från skolan i måndags med feber o hosta.. o är inte frisk än men imon måste jag komma vare sig jag har feber eller inte! nä nu ska jag plugga lite, ha det bra!
/c

Stolt


Jag vet inte om det räcker med ett ord, men i sånna fall skulle ordet vara slolt! Idag kammade dom här tjejerna hem en underbar vinst som gav oss en brons plats i serien. Och dom spelade som barcelona. grymma! Det här ska firas nästa fredag!

/ E

Idag är ingen vanlig dag..

För det är Ebbas födelsedag! 19 år i världen, alltid något att fira!


RSS 2.0